Компанія UHT отримала нагороду «Зірка якості»

Компанія UHT отримала нагороду «Зірка якості»

10 Червня 2021

Компанія UHT отримала нагороду «Зірка якості». Ця нагорода присуджується за результатами загальнонаціонального рейтингу підприємств України. Рейтинг якості товарів та послуг складається на основі аналізу даних, що надаються статистичними органами України, а отже забезпечує повну прозорість результатів та виключає їх суб’єктивність.

Рейтинг «Зірка якості» проводиться з метою виявлення лідерів серед виробників високоякісних вітчизняних товарів та послуг в Україні. Тож, увійшовши у число його номінантів, компанія UHT зарахована до кращих підприємств України 2020 року. Ця висока нагорода є свідченням суттєвого вкладу компанії в розвиток економіки нашої держави.

UHT була заснована на початку нинішнього століття. Всього за два десятиліття вона перетворилася в потужного виробника мийних та дезінфікуючих засобів, що отримали визнання в багатьох сучасних галузях виробництва та надання послуг. Національна відзнака є результатом сумлінної праці кожного співробітника компанії, високої професійності її фахівців, їхнього прагнення до вдосконалення власного виробництва і внесення вкладу в економічний розвиток України. Тож ця нагорода є свого роду високою оцінкою вкладу кожного з них в досягнення спільної мети.

Отримання компанією відзнаки «Зірка якості» – це не тільки висока оцінка досягнень підприємства, свідчення його інвестиційної привабливості, а й поштовх для подальшого його розвитку та зобов’язання щодо підтримання високих стандартів якості кожної товарної одиниці, яка ним виробляється.

Ми вдячні всім, хто пройшов з нами шлях розвитку підприємства з моменту його створення до теперішніх днів, а також нашим партнерам та споживачам та сподіваємось на подальше довготривале і плідне співробітництво.