Компанія UHT взяла участь у виставці Inprodmash

Компанія UHT взяла участь у виставці Inprodmash

1 Жовтня 2021

Компанія UHT взяла участь у виставці технологій для харчової промисловості Inprodmash & Upakovka 2021, що проводилась у Києві. Урочисте відкриття виставки відбулося 14 вересня, а працювала вона до 16 вересня включно.

Експонати виставки були представлені в кількох основних напрямках, таких як:

⦁ технологічне обладнання для різних сфер промисловості (м’ясопереробної, молочної, хлібопекарської, рибної, кондитерської та ін.);
⦁ системи автоматизації виробничих процесів;
⦁ холодильні системи виробничого призначення;
⦁ контрольно-вимірювальне обладнання;
⦁ промислова санітарія та інші. 

Саме в останньому напрямку представила свою нову продукцію команда UHT.  Нові розробки компанії направлені на підтримку високих стандартів гігієни виробництва в сфері м’ясопереробної, птахопереробної, рибопереробної, молочної, хлібопекарської та інших галузей харчової промисловості.  Серед них не тільки мийні засоби для виробничих потреб, а й високоякісні дезінфектанти, що забезпечують безпеку споживання продукції. 

Фахівці компанії, що брали участь у виставці, продемонстрували відвідувачам павільйону всі переваги хімічних засобів, які випускаються під торговими марками Balu®, Lilu®, OXIN® та Venor®. Виробників харчової продукції зацікавили, як самі засоби, так і можливість придбати їх в комплексі для вирішення проблем санітарії на всіх етапах виробничого процесу. 

Тож ми сподіваємось, що участь у виставці та нові знайомства відкриють для нас нові перспективи у співпраці з підприємствами харчової промисловості та розширенні дилерської мережі у різних регіонах України. З свого боку, ми налаштовані на розробку та виготовлення нової продукції, що буде повністю задовольняти сучасні стандарти якості та безпеки.