Компанія UHT запускає свій власний онлайн магазин

Компанія UHT запускає свій власний онлайн магазин

8 Лютого 2021

Компанія UHT запускає свій власний онлайн магазин UHT24 (www.uht24.ua). Тепер наші клієнти мають можливість придбати необхідні мийні засоби, не виходячи з власного офісу.

До уваги споживачів магазин пропонує широкий асортимент професійних мийних та дезінфікуючих засобів для різноманітних сфер діяльності. В каталозі можна вибрати засоби для побутового застосування, використання на харчових підприємствах, автомийках, в роботі клінінгових компаній, при наданні послуг HoReCa, та ін. Тут можна вибрати засоби, що здатні подолати найскладніші забруднення та забезпечити належне виконання санітарно-гігієнічних вимог. Можливість придбати продукцію, розфасовану в досить об’ємну тару, дозволяє заощадити при придбанні засобів для професійної діяльності.

Щоб в повній мірі задовольняти потреби кожного споживача, компанія, окрім продукції, виробленої у власних цехах, постачає продукцію таких відомих брендів, як Vileda, New Concept, Finixa. Ми постачаємо тільки сертифіковані засоби, що мають всі необхідні дозволи та рекомендації по застосуванню. Що стосується продукції, яка виготовляється в виробничих цехах власного підприємства компанії, то вона теж повністю відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO.

Якість продукції UHT оцінили споживачі, що є представниками різних професійних галузей, з часом вони стали партнерами компанії. Відкриття інтернет магазину стало важливим кроком на шляху поліпшення їх обслуговування. Крім того, онлайн продажі будуть сприяти розширенню кола споживачів, охвачуючи всі регіони України.

Онлайн магазин UHT24 – це гарна можливість придбати ефективні мийні та дезінфікуючі засоби для виконання широкого спектру задач. Менеджери магазину готові надати допомогу в виборі засобу для реалізації конкретної мети.