Допомога дітям

Допомога дітям

25 Червня 2021

Дитячий будинок – місце, де дотримання санітарно-гігієнічних норм надзвичайно важливе. Ці норми прописані в законодавчих актах, та й без них зрозуміло, що діти тут проводять в таких закладах весь свій час, тож необхідно забезпечити їм належні умови проживання та вберегти від розповсюдження захворювань. Виконання цих надважливих завдань викликає потребу в забезпеченні закладу широким спектром побутової хімії, включаючи професійні засоби для прання, миття посуду, очищення різноманітних поверхонь, засоби особистої гігієни і т.д., а також дезінфікуючими засобами та антисептиками (потреба в останніх значно посилилась в зв’язку з пандемією Сovid-2019).

Компанія UHT добре розуміє, як важко забезпечити дітей, що залишились без батьківського піклування, всім необхідним, і прагне надати посильну допомогу таким закладам. Нещодавно група співробітників компанії на чолі з Генеральним директором відвідала один з Київських будинків дитини, звісно не з порожніми руками. Ми не тільки ознайомились з умовами, які створені для дітей в цьому закладі, але й забезпечили їх речами першої необхідності.

Збираючись на гостини, ми дбайливо підбирали засоби, щоб вони повністю відповідали потребам саме дитячого закладу. Сподіваємось, що надані нами засоби допоможуть персоналу підтримувати чистоту та забезпечувати належні умови для підростаючого покоління, привчати дітей до догляду за собою та дбайливого ставлення до свого здоров’я.

Ми готові і надалі надавати допомогу дитячим закладам, адже добре розуміємо, що саме від вкладу кожного з нас залежить здоров’я та щасливе майбутнє підростаючої зміни. Хто знає, можливо хтось із вихованців закладу, який ми відвідали, в майбутньому стане членом саме нашої команди і продовжить нашу справу.