Компанія UHT отримала чергову нагороду.

Компанія UHT отримала чергову нагороду.

15 Червня 2021

Компанія UHT отримала чергову нагороду. На цей раз це премія «Вибір країни», якою нагороджуються кращі підприємства України.

Національний рейтинг «Вибір країни» аналізує діяльність підприємств більше, ніж у 150 категоріях, при цьому в кожній номінації премія присуджується лише одній компанії. Визначення переможців відбувається згідно комплексної моделі, що передбачає всебічний аналіз фінансових показників діяльності компанії та динаміку її ринкової позиції. Аналіз діяльності кожної компанії передбачає   маркетингові дослідження 49 джерел інформації про вітчизняні підприємства, які є у відкритому доступі, що забезпечує максимальну об’єктивність результатів рейтингу, та розрахунок індексів FinScore і MarketScore, що свідчать про фінансову стійкість компанії.

Відзнака «Вибір України» є свідоцтвом успішного розвитку підприємства, визнання споживачами якості та ефективності його продукції. В свою чергу, нагорода сприяє зростанню лояльності до організації клієнтів та інвесторів, а також підвищенню якісних показників її діяльності.

Компанія UHT розпочала свою діяльність в 2000 році. Щороку ми розширюємо сферу своєї діяльності новими напрямками, пропонуємо своїм споживачам нові види продукції власного виробництва, збільшуючи його потужність. Співробітники науково-дослідного центру прикладають всі зусилля, щоб кожен продукт, що виходить з наших виробничих ліній, був максимально безпечний та ефективний.

Тож, отримана відзнака є заслугою кожного співробітника компанії, результатом спільної праці згуртованої команди однодумців. Звичайно ж, ми не збираємось зупинятись на досягнутому. Визначна нагорода є для нас поштовхом для більш плідної праці, розширення кола споживачів за рахунок створення нових мийних та дезінфікуючих засобів для різних сфер діяльності та поліпшення сервісу.