Компанія UHT отримала особливу нагороду - «Сovid-2019»

Компанія UHT отримала особливу нагороду - «Сovid-2019»

20 Червня 2021

Компанія UHT отримала особливу нагороду національного рейтингу «Вибір країни» – «Сovid-2019», яка була присвоєна за внесок у боротьбу з пандемією, що зненацька охопила світ.

Пандемія Сovid-2019 внесла свої корективи в діяльність багатьох підприємств України, що не могло не знайти відображення у визначенні експертною комісією номінантів на престижну премію «Вибір країни». Була навіть створена номінація «В боротьбі за життя Сovid-2019». Саме в цій номінації і була відзначена компанія UHT.

Слід зазначити, що UHT швидко відреагувала на потреби суспільства, коли пандемія почала захоплювати світ. Вже понад 10 років компанія поставляє на вітчизняний ринок дезінфікуючі засоби для різних сфер діяльності, в тому числі для харчової промисловості під кількома власними торговими марками. Та саме з початком пандемії потреба в ефективних дезінфікуючих засобах значно зросла. Тож лінійка нашої продукції розширилась дієвими антисептиками для рук, шкірних покривів та різних поверхонь. Для зручності використання деякі з них постачаються у тарі з дозатором, інші у більш місткій тарі, що дозволяє заощадити на їх придбанні.

Дезінфікуючі засоби UHT стали життєво необхідними для торгових центрів, громадських місць, навчальних та лікувальних закладів, підприємств самих різних сфер діяльності, а також для побутового використання. Кожна організація і кожна сім’я, як ніколи, потребувала надійних засобів захисту. Тож ми суттєво збільшили обсяг виробництва саме в цьому секторі, прагнучи максимально забезпечити зростаючі потреби.

Отримання нагороди – це результат плідної праці кожного члену нашого чималого колективу. Та головна наша нагорода – визнання споживачів та їх безпека. Тож ми плануємо і надалі працювати над розробкою та виробництвом засобів, які будуть сприяти забезпеченню належних санітарно-гігієнічних норм та збереженню здоров’я нації.