Компанія UHT взяла участь у експофорумі FoReCh

Компанія UHT взяла участь у експофорумі FoReCh

4 Жовтня 2021

Вересень 2021 року був для компанії насиченим на події. Не стало винятком і його завершення. Адже виставка FoReCh, що вітала відвідувачів з 29 вересня по 1 жовтня, – є найважливішою подією в сфері HoReCa, а разом з тим – чудовим комунікативним майданчиком для нових знайомств, які можуть перерости в довготривале взаємовигідне співробітництво. 

Тематичні напрямки виставки FoReCh охопили всі основні аспекти розвитку галузі HoReCa. В ній брали участь більше ніж 250 компаній, а їх експозиції зайняли площу 13 тис. м2. Виставка прийняла більше 10 тисяч цільових відвідувачів, які прибули не лише з усіх куточків України, а й з-за кордону. 

Відвідувачі, та й самі учасники виставки мали можливість ознайомитись з новинками в різних сферах галузі. Адже тут були представлені:

⦁ новітнє обладнання для ресторанів та готелів;
⦁ різноманітні продукти для HoReCa та вендингу;
⦁ барне, клінінгове та пральне обладнання;
⦁ меблі для HoReCa;
⦁ посуд;
⦁ мийні та пральні засоби, а також засоби для дезінфекції. 

Також, програма виставки передбачала професійні форуми, конференції, батли для баристів. Тож, кожен учасник та відвідувач виставки провів час цікаво та змістовно. 

Для нас ця виставка стала ще однією площадкою для демонстрації своєї продукції та пошуку нових партнерів. Адже жодна сфера HoReCa не обходиться без чистячих та мийних засобів для підтримання належного санітарно-гігієнічного стану, як самих приміщень, так і обладнання, а також засобів для дезінфекції. Ми, в свою чергу, ознайомились з новими напрямками розвитку галузі, що допоможе нам з розумінням справи та ще більшою завзятістю створювати нові засоби, що повністю відповідають вимогам сучасності.