Народ і армія єдині

Народ і армія єдині

12 Жовтня 2020

Розвиваючи діяльність компанії, прагнучи до професійних здобутків та перемог, ми не забуваємо про тих, хто переймається безпекою нашої держави стоїть на сторожі її кордонів.

На виконання Указу Президента України від 11.02.2016 №44/2016, компанія UHT приймає активну участь в організації шефських зв’язків з військовими частинами Збройних Сил України. Зокрема, компанія, разом з іншими підприємствами та меценатами Дніпровського району міста Києва, надала благодійну допомогу військовій частині А0525 Збройних Сил України з нагоди святкування Дня Захисника України.

До благодійної акції було залучено 7 об’єктів господарювання, які підібрали подарунки з метою покращення соціально-побутових умов військовослужбовців. Зокрема, військова частина отримала 2 холодильники та мікрохвильову піч, циркулярку та бензопилу, фарбу.

Враховуючи обставини, що склалися в зв’язку з пандемією Сovid-2019, для запобігання поширення захворювання серед особового складу, підприємства легкої промисловості передали в розпорядження частини захисний одяг та маски, а ми, в свою чергу – мийні та дезінфекційні засоби власного виробництва.

Зустріч з військовими пройшла в дружній, невимушеній атмосфері, вона додала нам впевненості в тому, що разом ми подолаємо всі перешкоди. І неважливо, чим саме ви займаєтесь, завжди є можливість зробити свій внесок в спільну справу – забезпечення безпеки держави та виведення її на більш високий рівень.

Тож ми й надалі плануємо надавати посильну допомогу військовослужбовцям. Вони захищають нашу державу від вторгнення ворога, ми ж будемо захищати їх від невидимого ворога – бактерій, вірусів та інших збудників захворювань, шляхом забезпечення надійними антисептиками та засобами гігієни.