Участь у конференції з побутової хімії та косметики КОСМО ПОБУТ 2023

Участь у конференції з побутової хімії та косметики КОСМО ПОБУТ 2023

18 Жовтня 2023

10-11 жовтня наша компанія прийняла участь у конференції з побутової хімії та косметики КОСМО ПОБУТ 2023. Основною метою конференції було зростання українського ринку Home&Personal Care в Україні. Цього року конференція зібрала більше 150 відвідувачів та спікерів, серед яких були виробники побутової хімії та косметики, рітейлери, дистриб'ютори, імпортери, постачальники сировини та компонентів і тари, обладнання та логістики.

Наш Головний технолог виступила з презентацією на тему «Розвиток нової торгової марки: власне виробництво чи privat label». Після доповіді розгорнулась жвава дискусія, а рамках якої своїми думками поділилися як виробники (стосовно перспектив та економічної доцільності подібної колаборації), так и рітейлери, які розповіли про сласний досвід співпраці з різними підрядниками. Виходячи з відгуків після виступу та спілкування у кулуарах, саме ця тема виявилась важливою та актуальною для багатьох рітейлерів та починаючих підприємців.

Треба зазначити, що доповіді спікерів охопили багато дійсно корисних питань від законодавчих ініціатив та змін, до нових видів сировини для виробництва, від управління виробництвом в умовах кризи, до методів та підходів до системи продажів та захоплення європейських ринків українською продукцією, яка є дійсно якісною та користується попитом навіть у вибагливих покупців.

Дякуємо організаторам за запрошення і можливість донести свою думку партнерам по ринку, та сподіваємось наступного року, після нашої української перемоги, прийняти участь у КОСМО ПОБУТІ 2024!