Червоний Хрест + UHT

Червоний Хрест + UHT

28 Грудня 2021

Творити добро – це почесна місія, тому наша компанія на протязі багатьох років не стоїть осторонь, якщо будь-яка людина, що потрапила у скрутну чи надзвичайну ситуацію, потребує не тільки співчуття та духовного милосердя.

Ми дуже раді, що постійна співпраця з гуманітарними та благодійними організаціями дає нам можливість не словом, а ділом допомогти тим, кому наша підтримка потрібна тут і зараз.

В цьому році, 16 грудня, наша компанія об’єднала свої доброчинні зусилля з представником найбільшою гуманітарної мережі у світі - Товариством Червоного Хреста України і зробила свій посильний внесок у скриньку добра та злагоди. 

В наш подарунковий кошик ми поклали продукцію власного виробництва, яка вже 2 роки поспіль удостоюється почесної нагороди щорічного Національного рейтінгу якості товарів та послуг в Україні – «Зірка Якості» і завдяки якій ось вже 21 рік компанія UHT втілює в життя свою головну місію – зробити світ чистішим та безпечнішим.

Безперечно, ми завжди будемо і надалі приймати участь у соціально значущих проектах, які сприяють добробуту та покращують соціальне та фізичне здоров'я усіх нужденних, бо свято віримо, що подолати будь-яку кризу та біду можливо тільки разом і тільки добром.