Дезінфекція транспорту

Дезінфекція транспорту

29 Січня 2021

Дезінфекція транспортних засобів – обов’язкова процедура, передбачена санітарно-епідеміологічними нормами. В зв’язку з пандемією Сovid-2019 вимоги до дезінфекції транспорту, незалежно від його призначення, значно посилились. Профілактичну дезінфекцію слід здійснювати систематично, дотримуючись встановленого графіку та нормативів.

Згідно чинного законодавства, засоби, що застосовуються для проведення дезінфекції транспорту, повинні мати державну реєстрацію та відповідати певним вимогам, а саме:

⦁ Проявляти дезінфекційну ефективність проти широкого спектру збудників інфекцій, не вимагаючи при цьому тривалого часу дезінфекційної дії.
⦁ Безпечність для користувачів транспорту, відсутність стійкого запаху, можливість виконання дезінфекції у присутності пасажирів (що особливо важливо для використання у потягах.
⦁ Універсальність. Можливість використання на різних об’єктах.
⦁ Щадна дія до об’єктів обробки.

Компанія UHT пропонує ефективні засоби для дезінфекції транспорту власного виробництва. Засоби, розроблені згідно стандартів якості, використовуються багатьма транспортними компаніями України. Для обробки поверхонь у транспорті можна вибрати засоби торгової марки СЕПТОФАН® або ДЕЗМАРК®.

Придбати їх можна на сайті www.uht24.ua. Тут же можна замовити антисептики для рук, якими в зв’язку з пандемією повинен забезпечуватись кожен пасажирський транспорт.

Кожен засіб, що пропонує до вашої уваги компанія UHT, має державну реєстрацію в Україні та інші дозволи до використання. Засоби характеризуються ефективною дією при дотриманні правил їх застосування (обробка поверхні виконується шляхом зрошування чи протирання, при цьому вся поверхня повинна бути зволоженою). Придбати їх можна в будь-якій кількості.