Компанія UHT взяла участь у виставці CleanExpo

Компанія UHT взяла участь у виставці CleanExpo

26 Вересня 2021

Компанія UHT взяла участь у виставці CleanExpo, що відбулася у Києві з 22 по 24 вересня 2021 року. Це вже 18-та Міжнародна виставка професійного обладнання для клінінгової індустрії, а також професійної та побутової хімії. 

Основна мета організації виставки – розвиток та популяризація галузі індустрії чистоти та послуг з професійного прибирання, хімчисток та пралень. Експонати виставки були представлені в кількох основних напрямках: 

1. Професійне прибирання (інноваційна техніка для професійного прибирання та промислової чистки, побутова хімія та послуги з професійного прибирання).
2. Хімчистки та пральні (сучасне обладнання та устаткування).
3. Продукція для забезпечення виконання сучасних вимог з гігієни та санітарії, в тому числі засоби дезінфекції.
4. Спецодяг та засоби для забезпечення умов, що передбачені охороною праці (системи для вентиляції, кондиціонування,  очищення повітря, тощо). 

Окрім демонстрації новітнього обладнання та засобів, програма виставки включала проведення семінарів та майстер-класів з теми «Відновлюючий та ефективний клінінг».  

Для компанії UHT виставка CleanExpo – це ще одна нагода ознайомити потенційних клієнтів зі своєю продукцією. На виставці було представлено декілька лінійок чистячих та мийних засобів професійного призначення, побутової хімії та засобів дезінфекції. 

Беручи участь у виставці, ми прагнули максимально реалізувати надані нам можливості у спілкуванні з представниками різних галузей клінінгової індустрії. Тож, щиро сподіваємось, що після виставки у нас з’являться нові клієнти та партнери, що дозволить нам розширити географію продаж та збільшити їх обсяги. Крім того, виставка CleanExpo стала для нас своєрідним поштовхом для розробки нових видів продукції, що в повній мірі відповідає сучасним вимогам до ефективності та безпеки мийних та дезінфікуючих засобів.